Nygammalt Kök

Nygammalt Kök hjälper dig att byta dina köksluckor i Malmö

Nygammalt Kök – Ge nytt liv till ditt gamla kök i Malmö med nya köksluckor

Bor du i villa eller bostadsrätt i Malmö så hjälper vi dig att få ditt drömkök genom att byta ut dina köksluckor. Oavsett om du bor i Möllevången, Limhamn, eller någon annanstans i Malmö, hjälper vi dig att förnya ditt kök och ge det en modern utformning och ett nytt utseende med nya köksluckor.

Varför välja köksluckor från Nygammalt Kök i Malmö?

Personlig anpassning: Vi tror på att skapa köksluckor som är unika för dig. Vare sig du föredrar en modern minimalistisk stil eller en mer klassisk design, har vi lösningar som passar din smak, livsstil, och dina köksstommar.

Så går det till:

 1. Kostnadsfritt hembesök: Vi kommer till dig för att diskutera dina köksvisioner och behov. Oavsett om du bor i Rosengård eller Kirseberg, strävar vi efter att förstå din stil och skapa ett kök som passar dig.

 2. Materialval: Utforska vårt sortiment av högkvalitativa material och stilar. Vi anpassar oss efter dina preferenser och skapar köksluckor som speglar din personliga smak.

 3. Enkel Installation: Vårt erfarna team tar hand om hela processen, från demontering till installation. Vi strävar efter att göra köksrenoveringen så smidig och problemfri som möjligt.

Malmö, ditt kök väntar!

Det spelar ingen roll om du bor i eller utanför Malmö, Nygammalt Kök är redo att förvandla din köksmiljö. Kontakta oss idag och låt oss skapa ett kök som är skräddarsytt för just dina behov, med nya köksluckor av högsta kvalité.

Nygammalt Kök - Malmö

Kostnadsfritt hembesök

På hembesöket guidar vi dig i hur du väljer köksluckor, lådor och andra element från vår produktkatalog till ditt drömkök. Vi har bilen full av olika prover, så att du kan se färger och material i ditt eget hem.

Montering på en dag

Vi behåller dina gamla stommar vilket sparar dig pengar och byter helt enkelt köksluckor, lådfronter, handtag, och bänkskivan. Oftast på bara 1 dag. Ät frukost i ditt gamla kök, laga middag i ditt nya.

Delbetalning

Nygammalt Kök och Nordea ger dig finansiering för din köksrenovering. Dela upp betalningen av ditt nya kök till en låg månadskostnad.

Prisförslag

Få ett pris på ditt luckbyte direkt via hemsidan

Byta köksluckor i Malmö

Våra luckor passar alla kök och stommar

Tack vare våra produkter, som kommer från de bästa tillverkarna både nationellt och internationellt, har vi möjlighet att erbjuda nya köksluckor och lådor i kombination med smarta lösningar för dina befintliga stommar. Så oavsett om du har ett Ikea-kök, ett kök från 60-talet, eller ett annat kök, gör ett smart val och ändra det synliga och lägg till de funktioner du saknar.

Byta köksluckor i Malmö

Inga dyra kostnader

Nygammalt Kök hjälper dig med att få ditt drömkök men till en lägre kostnad. Vi hjälper dig se möjligheterna i ditt befintliga kök. När vi känner till drömmen kan vi ofta hitta lösningar som matchar budgeten och som du kommer att vara nöjd med i många år. 

Hemligheten bakom vår framgång är att vi håller nere våra kostnader så att våra kunder bara betalar för den tjänst och varor de köper. Vi har inga dyra showrooms och butiker utan kommer ut till våra kunder i våra säljbilar.

Vi har kökskonsulter fördelade över hela Skåne från Halmstad, Hässleholm till Malmö och Ystad i söder.

Prisförslag

Vi hjälper dig att räkna på en köksrenovering av ditt kök!

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Compare