Förnya ditt IKEA-KÖK

Nygammalt kök har köksluckor till IKEA-stommar.

Vi kan ge dig ett personligare kök med hjälp av ett stort sortiment av köksluckor som passar stommar från IKEA. Nygammalt kök har köksluckor och fronter i alla mått - också ditt IKEA -kök.

 

PASSAR ALLA STOMMAR

Vi har Sveriges största urval av köksluckor och fronter i alla mått som passar stommar från IKEA. Nytt kök utan att byta stommar.

MONTERING PÅ EN DAG

Kom hem till ditt förnyade kök - montering på bara en dag.

DELBETALNING

Alla som vill genomföra en uppfräschning av sitt kök har också råd. 

Måttanpassade delar

Om du vill ha specialmått på dina fronter, för att få ett kök som passar bättre just i ditt hem så specialtillverkar vi alla delar efter dina önskemål. Alla modeller köksluckor från IKEA finns i vårt sortiment med väldigt små skillnader. En del modeller är så exakta att det nästan inte går att se skillnad medan andra modeller har en något annorlunda design.

Färdiga Fronter

Våra luckor kommer förborrade för gångjärn som passar de nya dämpade gångjärnen. Den moderna gångjärnsinfäsningen gör att man kan montera luckorna i vilka kök som helst utan att ta hänsyn till förborrade hål i stommarna. Så om du har Faktum eller Metod från IKEA, spelar ingen roll. Våra luckor passar alla kök.

Vad säger våra kunder?

Omdömen om Nygammaltkök i Skåne

Vi blev jättenöjda med vårat nya IKEA-kök! Resultatet blev i toppklass!

Caroline W.

Allt funkade perfekt, vi har fått bra och proffsig hjälp och arbetet blev snabbt genomfört. Vi är supernöjda med vårt nya kök med en modern design och bra kvalitet till ett rimligt pris. Kan verkligen rekommendera.

Esper N.

När jag äntligen hade bestämt mig att förnya mitt kök, tog jag kontakt med Nygammaltkök genom en annons. Efter en vecka fick jag besök av en representant som gav mig bra ideér och förslag till nya köksluckor. Blev trevligt bemött, kände mig ej lurad och STORMTRIVS med mitt kök. Visade min granne som genast gjorde samma sak. Kan rekommendera Nygammaltkök.

Thomas S.

Integritetspolicy (GDPR)

Boka gratis hembesök – första steget till drömköket

Bor du i Skåne och vill fräscha upp köket billigt och effektivt? Kontakta oss idag så kommer vi hem till dig för ett gratis kostnadsförslag. Vi lyssnar på dina behov och köksdrömmar och skapar en lösning med prisförslag direkt under mötet. Boka ett hembesök idag -  så ses vi snart!