Nygammalt Kök

Nygammalt Kök hjälper dig med din köksrenovering i Lund

Nygammalt Kök – Förnya ditt kök i Lund med en köksrenovering och ny köksinredning

Är det dags att ge ditt kök ett nytt liv? Bor du i villa eller bostadsrätt i Lund? Vi på Nygammalt Kök är experter på köksrenovering och erbjuder skräddarsydda lösningar för att förvandla ditt kök till en plats som matchar din stil och behov.

Varför välja köksrenovering från Nygammalt Kök i Lund?

Köksluckor: Vårt sortiment inkluderar ett brett utbud av köksfronter och högskåp, från moderna och minimalistiska till tidlösa och klassiska stilar.

Kökshandtag: De små detaljerna gör skillnaden. Välj bland vårt utvalda sortiment av lådhandtag, skåphandtag, och knoppar för att skräddarsy ditt köks utseende och funktion.

Köksbänkskivor: En vacker och funktionell köksbänk är hjärtat av ditt kök. Utforska våra alternativ och hitta den perfekta bänkskivan för ditt nya kök.

Lådsystem: Effektiva och praktiska lådsystem gör ditt kök mer organiserat och användarvänligt. Vi erbjuder innovativa lösningar för att maximera din köksutrymme.

Byta kakel: Vill du förändra kökets utseende ännu mer? Vi kan också hjälpa dig med att byta kakel för en helt ny atmosfär.

Så går det till:

 1. Kostnadsfritt hembesök: Vi kommer till dig för att diskutera dina köksvisioner och behov. Oavsett om du bor nära centrum, i något av Lunds charmiga bostadsområden eller i närheten av Domkyrkan, strävar vi efter att förstå din stil och skapa ett kök som passar dig.

 2. Materialval: Utforska vårt sortiment av högkvalitativa material och stilar. Vi anpassar oss efter dina preferenser och skapar köksluckor, lådfronter, högskåp och andra element som speglar din personliga smak.

 3. Enkel Installation: Vårt erfarna team tar hand om hela processen, från demontering till installation av köksfronter och andra kökselement. Vi strävar efter att göra köksrenoveringen så smidig och problemfri som möjligt.

Lund, förvandla ditt kök med Nygammalt Kök!

Oavsett om du vill byta bänkskiva, lådhandtag, skåphandtag, köksfronter, högskåp eller utföra andra förändringar är Nygammalt Kök redo att skräddarsy en köksrenovering och köksinredning som passar just dina behov. Kontakta oss idag och låt oss skapa ett kök med högkvalitativa material och design som håller länge.

 

Nygammalt Kök - Lund

Kostnadsfritt hembesök

På hembesöket guidar vi dig i hur du väljer köksluckor, lådor och andra element från vår produktkatalog till ditt drömkök. Vi har bilen full av olika prover, så att du kan se färger och material i ditt eget hem.

Montering på en dag

Vi behåller dina gamla stommar vilket sparar dig pengar och byter helt enkelt köksluckor, lådfronter, handtag, och bänkskivan. Oftast på bara 1 dag. Ät frukost i ditt gamla kök, laga middag i ditt nya.

Delbetalning

Nygammalt Kök och Nordea ger dig finansiering för din köksrenovering. Dela upp betalningen av ditt nya kök till en låg månadskostnad.

Köksrenovering i Lund

Våra luckor passar alla kök och stommar

Tack vare våra produkter, som kommer från de bästa tillverkarna både nationellt och internationellt, har vi möjlighet att erbjuda nya köksluckor och lådor i kombination med smarta lösningar för dina befintliga stommar. Så oavsett om du har ett Ikea-kök, ett kök från 60-talet, eller ett annat kök, gör ett smart val och ändra det synliga och lägg till de funktioner du saknar.

Köksrenovering i Lund

Inga dyra kostnader

Nygammalt Kök hjälper dig med att få ditt drömkök men till en lägre kostnad. Vi hjälper dig se möjligheterna i ditt befintliga kök. När vi känner till drömmen kan vi ofta hitta lösningar som matchar budgeten och som du kommer att vara nöjd med i många år. 

Hemligheten bakom vår framgång är att vi håller nere våra kostnader så att våra kunder bara betalar för den tjänst och varor de köper. Vi har inga dyra showrooms och butiker utan kommer ut till våra kunder i våra säljbilar.

Vi har kökskonsulter fördelade över hela Skåne från Halmstad, Hässleholm till Malmö och Ystad i söder.

Prisförslag

Vi hjälper dig att räkna på en köksrenovering av ditt kök!

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
 • Image
 • SKU
 • Rating
 • Price
 • Stock
 • Availability
 • Add to cart
 • Description
 • Content
 • Weight
 • Dimensions
 • Additional information
 • Attributes
 • Custom attributes
 • Custom fields
Click outside to hide the comparison bar
Compare