Vad kostar det att byta köksluckor?

Här får du en uppskattning av vad kostnaden blir för ditt nya gammalt kök. För att sedan få exakt ditt kök uppritat och prissatt, bokar du ett möte med en köksekspert så hjälper vi dig att skapa just ditt drömkök.

Delbetal ditt nya kök

Vi samarbetar med Nordea för att erbjuda våra kunder flexibla finansieringslösningar. Låt våra köksexperter hjälpa dig med din ansökan och berätta mer om våra förmånliga finansieringsalternativ.

ETT FINT KÖK ÄR INGEN LYX. ALLA SOM VILL HAR OCKSÅ RÅD.

Välj belopp.

Nordea behöver ditt personnummer, körkortsnummer och giltighetstid.

Nordea behandlar din ansökan, du får svar inom 10 minuter.

Vi hjälper dig att räkna på en köksrenovering av ditt kök! Använd gärna formuläret för att få ett prisförslag på en ungefärlig kostnad.

När du har fyllt i formuläret skickar vi dig prisförslag via e-post och vi kontaktar dig för en konversation om dina önskemål om ett nytt kök. Då är du ett steg närmare ditt drömkök.

Integritetspolicy (GDPR)

Boka gratis hembesök – första steget till drömköket

Bor du i Skåne och vill fräscha upp köket billigt och effektivt? Kontakta oss idag så kommer vi hem till dig för ett gratis kostnadsförslag. Vi lyssnar på dina behov och köksdrömmar och skapar en lösning med prisförslag direkt under mötet. Boka ett hembesök idag -  så ses vi snart!