Köksrenovering med marknadens bästa köksluckor

för dig i Helsingborg, Malmö och Skåne

Köksrenovering – enklare, snabbare og billigare

Boka kostnadsfritt hembesök – första steget till ett nytt kök

Så går det till...

Hembesök

Kontakta oss idag för ett gratis kostnadsförslag. Vi kan hjälpa dig med tips och idéer för att skapa ditt drömkök och går gemensamt igenom dina behov för det nya köket.

Tilverkning

Vår leverantör producerar dina köksluckor helt anpassade efter ditt kök och dina behov.

Montering

När köksluckorna är färdigproducerade kommer vi hem och monterar dem och du kan göra dig redo för att laga mat i ditt nya drömkök.

Proffs på köksrenoveringar

Hos Nygammalt Kök är du i trygga & kompetenta händer. Vi har renoverat kök sedan 1998 och vi har Sveriges största urval av köksluckor och bänkskivor. Kundvänlighet - vi lyssnar på dina önskemål och är främst en medspelare i dina val av individuella kökslösningar. Vi jobbar framförallt i Skåne - Helsingborg, Malmö, Lund, Staffanstorp, Landskrona, Kävlinge, Höganäs, Hässleholm.

Om oss - nygammaltkok

Produkter

Vad säger våra kunder?

Omdömen om Nygammaltkök i Skåne

Allt funkade perfekt, vi har fått bra och proffsig hjälp och arbetet blev snabbt genomfört. Vi är supernöjda med vårt nya kök med en modern design och bra kvalitet till ett rimligt pris. Kan verkligen rekommendera.

Esper N.

Nygammaltkök är fantastisk att ha göra med. Dom är kompetenta och kreativa med bra lösningar.

Silvia K.

Vi blev jättenöjda med vårat nya kök! Resultatet blev i toppklass!

Mikael S.

Integritetspolicy (GDPR)

Boka gratis hembesök – första steget till drömköket

Bor du i Skåne och vill fräscha upp köket billigt och effektivt? Kontakta oss idag så kommer vi hem till dig för ett gratis kostnadsförslag. Boka ett hembesök idag -  så ses vi snart!

Försiktighet med anledning av corona-viruset: 

För oss på NygammaltKök är det viktigt att du ska kunna känna dig trygg när du går i kökstankar. Vi har tydliga riktlinjer när det kommer till hygien och begränsning av smittspridning. Allt för att kunna erbjuda dig ett så bra och värdefullt hembesök som möjligt.